fbpx
Oudejaarsavond

2023 - 2024

Oudejaarsavond

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Oudejaarsavond  Dinsdag 31 december om 18.45-19.00 uur

VOLZET

De menu en andere gerechten zullen ook verkrijgbaar zijn om af te halen.
Deze kunt u bestellen vanaf oktober via onze website.
Meer info volgt.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

 

3 feestlijke hapjes met aperitief

 

vlees Voorgerechten 

Wild delicatessen
foie gras/ Portogel / beukenzwam / mizuna/ hazelnoot crumble / Truffel crème

 

vis Voorgerechten

Ravioli met champignons en truffel
Grietfilet/  beukenzwam/ truffelsaus/ crumble

 

Sorbet

Peer sorbet 
munt / peer/ poire william

 

Hoofdgerechten 

Hertenfilet
spruitjes met walnoot / witloof / amandel kroketjes / crème van pastinaak / jus met bosbes

 

Nagerecht

Chocolade / caramel / appel
cremeux/ ijs/  crumble

 

Koffie met versnapering

 

5- Gangen Menu*  met hapjes/ aperitief/ water/ frisdranken/ koffie tijdens diner en om 24.00 een glas champagne voor  € 116
Wenst u het wijn arrangement + € 18

Wij zullen gezamenlijk aftellen iets voor 24.00 erna klinken we met een glas champagne en kunt u het feest verder vieren met muziek erbij.

Gelieve per mail te reserveren via info@restaurant-artisan.be

Na bevestiging, reservatie enkel geldig na overschrijving van het bedrag van € 116 per persoon gelieve voor 16 December storten op ons rekeningnummer BE42 3631 4818 8354
met als vermelding ( menu oudjaarsavond+  aantal personen en de familienaam )
Na ontvangst van het voorschot staat u reservatie vast. Indien geen overschrijving ontvangen voor 16/12 , dan nemen wij contact op .
Heeft u twijfels of wilt u nog even een bevestiging bel ons gerust op 050 66 00 20.

1 overschrijving per tafel a.u.b .

 

Beste Klant ,

extra open :  maandag 11 november

Wij zijn open op Kerstavond ( 75% volzet ), Kerstdagmiddag ( 50% volzet ) en Oudejaarsavond ( volzet ).
Reserveer tijdig .

Pop-up Tearoom enkel open in juni, juli & augustus
Mvg Laura en Jens
Team Artisan

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.